Rreth nesh

Albadomika nga dizenjimi i elementeve tradicionale dekorative të hekurit e ka zgjeruar aktivitetin e saj në komponentët dhe komponentët e çelik inox për ndërtimin e zgjidhjeve të reja të mbështetjes së kristalit, duke hapur horizonte të reja në hartimin arkitektonik bashkëkohor të hapësirave banesore dhe komerciale.

  • GARANCI E MIRE OPERACIONALE

  • EKSPERIENCA

  • MISION NE TE GJITHE SHQIPERINE

  • STAF I SPECIALIZUAR

1

Sistemi gijotine i dritareve te levizshme

2

Perde mbrojtese fasade

3

WPC parket per shtrim te jashtem

4

Sisteme te mbeshtet jes per xhama

5

Sistem Ballkoni

Ketu do te gjeni…Gijotine xhami, dyer xhami, profile alumini per dyert e brendshme, sistemet e xhamit me rreshqitje, kangjella xhami dhe pajisje inoksi per xhama dhe streha xhami. Per me teper, mund të gjeni, dyer xhami me hapje dhe me rreshqitje si dhe kabina dushi.

Ketu do te gjeni…nje game te gjere te parketit EPC për shtrime te jashtme si dhe i perdorshem per kangjella ballkoni dhe shkalle, aksesor dhe elemente per kangjella alumini dhe inoksi, si dhe shume produkte te tjera te cilat mund te kenaqin çdo nevoje.

Produktet tona popullore

Shih gjithashtu

Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë produktet më të mira të kombinuara me një shërbim të shkëlqyeshëm. Nuk ishte e lehtë të realizohej një bashkëjetesë e përsosur e këtyre dy elementeve shumë të rëndësishëm, por ne kemi arritur dhe jemi të njohur në mbarë botën për besueshmërinë tonë. Profesionalizmi ynë dhe angazhimi ynë i vazhdueshëm synojnë arritjen e bashkëpunimit më të mirë me klientët tanë. ne do të jemi gjithmonë në gjendje t’i plotësojmë kërkesat tuaja.

Krijimet tona

Regjistrohu për Newsletter tonë!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

This post is also available in: English