Guillotine Ëindoës SGË 68

Ky sistem ofron ergonomi maksimale me dizajn të thjeshtë dhe modern që maksimizon estetikën e përsosur të xhamit, duke siguruar një zgjidhje inteligjente për kërkesat e ndryshme arkitektonike. Ai përbëhet nga tre korniza xhami, dy prej të cilave janë fiskuar dhe parkuar prapa fletës fikse në mënyrë që të mos kërkohet hapësirë shtesë magazinimi.
Punon me një motor elektrik që gjendet brenda një kutie alumini në krye të sistemit.

Kur paneli i xhamit fisk është në pjesën e poshtme të sistemit, të dy panelet e lëvizshme tërhiqen poshtë gjatë hapjes dhe krijohet një parapet xhami. Ajo ofron fleksibilitet të madh, pasi dimensionet e saj përshtaten sipas kërkesave, me maksimum 4.00 metra në gjerësi dhe 3.50 metra në lartësi. Xhamat e përdorura janë siguria, tetë milimetra të trasha, ndërsa profilet e aluminit të lyera me bojë elektrostatike.
Ky sistem ka një shumëllojshmëri të aplikacioneve, si në ambjentet e bizneseve (p.sh. ambjentet e shërbimit ushqimor) dhe në banesa. Ky sistem është ideal për mbylljen perimetrike të një dyqani apo verande.