STREHE KUNDER ERES

Ky sistem punon nën pergola me pamje të shkëlqyer estetike-perfekte, me materiale ekologjikisht miqësore! Hapja dhe mbyllja e lehtë, siguron mbrojtje të plotë kundër ajrit dhe shiut.

APLIKIMET STREHE KUNDER ERES

Aplikimet e sistemit strehë kundër erës. Ky sistem jep zgjidhje për ambjente dhe mjedise të tilla si kafene – restorante – hotele.

This post is also available in: English